De branches waar Kader in opereert

Onze opdrachtgevers zijn veelal actief binnen onderstaande branches. Valt uw organisatie of bedrijf niet in deze branches? Ook dan ondersteunen we u natuurlijk graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Bouw, installatie en infrastructuur 

Kader ondersteunt al jaren een scala aan opdrachtgevers binnen de bouw, installatie en infrastructuurbranche met projectveiligheid, certificeringen en opleidingen. Bekijk hier wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. 

Farmaceutische industrie 

Producenten van verpakte geneesmiddelen en organisaties actief binnen onderzoek en ontwikkeling (R&D) op gebied van farmacologie kunnen bij Kader terecht voor begeleiding bij opzet, implementatie en certificering van verschillende managementsystemen voor kwaliteit, veiligheid, energieprestaties en informatiebeveiliging. 

Gezondheidszorg 

Zorgverleners en zorginstellingen hebben te maken met wettelijke en maatschappelijke eisen. Kader ondersteunt deze branche met begeleiding en advies rond kwaliteit, arbeidsveiligheid, informatiebeveiliging en milieu & duurzaamheid. 

ICT, Media & Communicatie 

ICT-dienstverleners, uitgeverijen en bijvoorbeeld omroepen hebben nog vaker dan andere branches te maken met o.a. informatiebeveiliging en kwaliteitseisen. Kader kan uw organisatie daarbij ondersteunen. 

Industrie  

Voor producenten van consumentengoederen, maar ook zakelijke goederen als machines, metalen of minerale producten gelden strenge wettelijke en maatschappelijke eisen en verwachtingen. Bekijk hier hoe Kader u daarbij kan ondersteunen. 

Medical Devices 

Bent u ontwerper, producent of distributeur van medische hulpmiddelen? Dan kunnen we u ondersteunen bij het behalen van ISO 13485 certificering of CE Markering van uw medisch hulpmiddel. 

Zakelijke dienstverlening 

Voor een brede branche als Zakelijke Dienstverlening biedt Kader een uitgebreid dienstenpakket binnen de thema’s kwaliteit, informatiebeveiliging, veiligheid & arbo en milieu & duurzaamheid.