Kader Group heeft jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden van organisaties binnen de bouw-, installatie- en infrastructuurbranche. Ben je actief binnen de woning- of utiliteitsbouw, projectontwikkeling, (spoor)wegenbouw, het leggen van kabels en buizen, overige civieltechnische bouw, slopen, grondverzet, installatietechniek, dakbouw of afwerking zoals stukadoren, schilderen en glaszetten? Dan kunnen onze adviseurs je ondersteunen bij het opzetten, implementeren en/of onderhouden van een managementsysteem op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, milieu en duurzaamheid en veiligheid en arbo.

Gerichte begeleiding voor bouw-, installatie- en infrasector

Zo kunnen we je organisatie bijvoorbeeld begeleiden bij het behalen van certificering BRL 6000, welke zich specifiek richt op aanleg en ontwerp van installaties in de bouwsector. Of bij het werken aan continue verbetering van je kwaliteit volgens de bekende norm ISO 9001. En een misschien minder voor de hand liggend onderwerp, maar zeer relevant binnen de bouw, installatie en infrastructuurwereld is informatiebeveiliging. Heb je bijvoorbeeld grip op het beheer van privacygevoelige gegevens en zijn je systemen beschermd tegen ongewenste bezoekers? Ook hier kan Kader Group in adviseren.

Jouw sector wordt ook vaak genoemd waar het milieu en duurzaamheid betreft. Wil je verduurzamen en bijvoorbeeld aan de slag met je energieprestaties, minder CO2 uitstoten of breder: werken aan een MVO-beleid? Daar zijn verschillende aanpakken voor mogelijk. Ook op dit vlak bieden wij je de juiste ondersteuning.

Onze dienstverlening binnen het thema Veiligheid en Arbo sluit uitstekend aan op jouw branche. Denk bijvoorbeeld aan VCA certificering, gezond en veilig werken volgens de norm ISO 45001 of het aantoonbaar maken van de veiligheid in jouw organisatie middels de treden van de Veiligheidsladder. Wat je behoefte ook is; we denken graag met je mee!