Kader heeft jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden van organisaties binnen de bouw-, installatie- en infrastructuurbranche. Bent u actief binnen de woning- of utiliteitsbouw, projectontwikkeling, (spoor)wegenbouw, het leggen van kabels en buizen, overige civieltechnische bouw, slopen, grondverzet, installatietechniek, dakbouw of afwerking zoals stukadoren, schilderen en glaszetten? Dan kunnen onze adviseurs u ondersteunen bij het opzetten, implementeren en/of onderhouden van een managementsysteem op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, milieu en duurzaamheid en veiligheid en arbo.

Gerichte begeleiding voor bouw-, installatie- en infrasector

Zo kunnen we uw organisatie bijvoorbeeld begeleiden bij het behalen van certificering BRL 6000, welke zich specifiek richt op aanleg en ontwerp van installaties in de bouwsector. Of bij het werken aan continue verbetering van uw kwaliteit volgens de bekende norm ISO 9001. En een misschien minder voor de hand liggend onderwerp, maar zeer relevant binnen de bouw, installatie en infrastructuurwereld is informatiebeveiliging. Heeft u bijvoorbeeld grip op het beheer van privacygevoelige gegevens en zijn uw systemen beschermd tegen ongewenste bezoekers? Ook hier kan Kader in adviseren.

Uw sector wordt ook vaak genoemd waar het milieu en duurzaamheid betreft. Wilt u verduurzamen en bijvoorbeeld aan de slag met uw energieprestaties of juist minder CO2 uitstoten? Daar zijn verschillende aanpakken voor mogelijk. Ook op dit vlak biedt Kader u de juiste ondersteuning.

Onze dienstverlening binnen het thema Veiligheid en Arbo sluit uitstekend aan op uw branche. Denk bijvoorbeeld aan VCA certificering, gezond en veilig werken volgens de norm ISO 45001 of het aantoonbaar maken van de veiligheid in uw organisatie middels de treden van de Veiligheidsladder. Wat uw behoefte ook is; we denken graag met u mee!