Kader heeft jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden van organisaties binnen de ICT, Media & Communicatiebranche. Onze adviseurs begeleiden organisaties binnen uw branche bij het opzetten, implementeren en/of onderhouden van een of meer managementsystemen op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, milieu en duurzaamheid en veiligheid en arbo. 

Gerichte begeleiding voor ICT, media en communicatie 

Voor uw branche is informatiebeveiliging het meest relevant. Dit onderwerp is inmiddels vast onderdeel van het dagelijks nieuws. Zijn uw systemen beschermd tegen ongewenste bezoekers en worden belangrijke gegevens veilig verwerkt en beheerd? Met certificering volgens de norm ISO 27001 biedt u uw huidige en toekomstige klanten en opdrachtgevers vertrouwen en zekerheid. Bent u ook actief binnen de zorg? Dan is NEN 7510-certificering een meerwaarde. Vaak worden deze informatiebeveiligingsnormen gecombineerd met kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001. Onze adviseurs kunnen beide managementsystemen integreren tot een praktisch hanteerbaar systeem dat daadwerkelijk iets toevoegt aan uw organisatie. 

Binnen het thema Veiligheid en Arbo is de wettelijk verplichte Risico Inventarisatie & Evaluatie, oftewel de RI&E interessant om eens te bekijken. Misschien leeft ook de wens om te verduurzamen en bijvoorbeeld uw energieprestaties of CO2-uitstoot in kaart te brengen? Dat kunt u op verschillende manieren doen: u kunt klein beginnen met de CO2 Footprint of meteen voor de grotere CO2 Prestatieladder kiezen, maar het ook groots aanpakken met ISO 50001 certificering. Er is veel mogelijk op het gebied van milieu en duurzaamheid! Wat uw behoefte ook is; we denken graag met u mee.