Kader Group heeft jarenlange ervaring met het adviseren en begeleiden van organisaties binnen de zakelijke dienstverlening. Naast bovengenoemde organisaties ondersteunen wij uitzendbureaus en arbeidsbemiddelaars, organisaties binnen het toerisme, facilitair dienstverleners, architecten, ingenieurs en bijvoorbeeld keurings- en controle instanties. Onze adviseurs begeleiden organisaties binnen jouw branche bij het opzetten, implementeren en/of onderhouden van een managementsysteem op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, milieu en duurzaamheid en veiligheid en arbo. 

Gerichte begeleiding voor zakelijke dienstverlening 

De meest gevraagde certificering in de zakelijke dienstverlening is de bekende norm ISO 9001, waarmee je je kwaliteit borgt en continu verbetert. Een ander thema wat voor jouw sector zeer relevant is, is informatiebeveiliging. Dit onderwerp is inmiddels vast onderdeel van het dagelijks nieuws geworden. Heb je bijvoorbeeld grip op het beheer van privacygevoelige gegevens en zijn je systemen beschermd tegen ongewenste bezoekers? Ook hier kan Kader Group in adviseren. 

Wellicht wil je verduurzamen en bijvoorbeeld aan de slag met uw energieprestaties of juist minder CO2 uitstoten? Daar zijn verschillende aanpakken voor mogelijk. Je kunt klein beginnen met de CO2 Footprint, maar het ook groots aanpakken met ISO 50001 certificering. Tussen deze twee diensten is veel mogelijk, lees daarom meer over milieu en duurzaamheid. Aan onze dienstverlening binnen het thema Veiligheid en Arbo denk je misschien niet direct. Het meest interessant voor je als zakelijk dienstverlener is de wettelijk verplichte Risico Inventarisatie & Evaluatie, oftewel de RI&E. Wat je behoefte ook is; we denken graag met je mee!