B-there maakt zich klaar voor aanbestedingstrajecten met ISO 9001:2015

B-there maakt zich klaar voor aanbestedingstrajecten met ISO 9001:2015

Kader begeleidt en adviseert en laat op verzoek van de klant de invulling zoveel mogelijk over aan B-there. Het aanreiken van een praktisch Plan van Aanpak, specifiek voor B-there, is een waardevol hulpmiddel om stapsgewijs tot een digitaal kwaliteitsmanagementsysteem  ISO 9001 (inclusief verplichte procedures) te komen.

Daarnaast helpt Kader bij het analyseren van de stakeholders, het uitvoeren van een risicoanalyse en het vaststellen en vastleggen van doelstellingen en KPI’s.

Eindresultaat is een eenvoudig en praktisch werkbaar managementsysteem dat gedragen wordt door de gehele organisatie. Teneinde ISO 9001:2015 gecertificeerd te worden onderhoudt Kader het contact met de certificerende instelling en begeleidt zij B-there bij de certificatie audit.

Om te blijven voldoen aan de eisen van certificatie en het maximale uit het geïmplementeerde kwaliteitsmanagementsysteem te halen zal B-there jaarlijks de interne audit ISO 9001 en een directiebeoordeling moeten uitvoeren. Kader zal daarin adviseren en ondersteunen.

B-there is een kleinschalige zorgonderneming die gespecialiseerd is in het begeleiden van cliënten met diverse problematiek die elders uitbehandeld zijn.

Interesse in begeleiding bij ISO 9001:2015? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.