BCM opleidingsprogramma Achmea

Avero Achmea is het BCM opleidingsprogramma gestart. De opleiding wordt aangeboden vanuit Voorzie. Kader ontwikkelde het opleidingsprogramma in samenwerking met Centraal Beheer (de divisies Schade & inkomen (DS&I) en Diensten en verzorgt de opleiding voor accountmanagers en intermediairs van Centraal Beheer.

Tevens ontwikkelde Kader een online applicatie voor het inventariseren en beoordelen van risico’s. Deze applicatie vormt een wezenlijk onderdeel van de opleiding.

Introductie in Business Continuity

BCM is voor veel accountmanagers en intermediairs nog een nieuwe tak van sport. Om waarde toe te blijven voegen bij en voor de ondernemer is het BCM-opleidingsprogramma met bijbehorende applicatie ontwikkeld.

De opleiding geeft een introductie in BCM (ISO22301) en behandelt de uitvoering en rapportage van een risicobeoordeling. Hiermee kunnen de grootste risico’s voor de bedrijfscontinuïteit van een organisatie in beeld worden gebracht. Ook wordt uitgebreid stilgestaan bij het opstellen van een bedrijfscontinuïteitsplan (BCP).

Je hebt direct toegang tot de unieke software en tools en je wordt begeleid door een professioneel instituut. Het is een korte en efficiënte manier van opleiden. De opleiding is direct inzetbaar en je kunt sparren met collega’s

Kim Boonstra, Risk Consultant InsuranceManagers
Interesse in begeleiding bij ISO 22301 Business Continuity Management? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees onze privacyverklaring