Begeleiding naar ISO 27001, NEN 7510 en ISO 9001 certificering voor The DOC

Kader ondersteunde The DOC bij de opzet en invoering van een geïntegreerd managementsysteem voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement en begeleidde de opdrachtgever naar ISO 27001, NEN 7510 én ISO 9001 certificering.

In aanvang werd gestart met implementatie van de ISO 27001:2017 norm. Al snel werd vanuit The DOC de wens uitgesproken binnen hetzelfde tijdsbestek ook het ISO 9001 certificaat en NEN 7510 certificaat te behalen.

Kader ging de uitdaging aan en zorgde ervoor dat de opdrachtgever binnen de afgesproken tijd trotse eigenaar zou zijn van alle drie de certificaten. Met deze certificaten maakt The DOC de kwaliteit van dienstverlening en de beheersing van informatieprocessen aantoonbaar. Dit biedt de klanten van The DOC zekerheid en vertrouwen en draagt bij aan de betrokkenheid en het kwaliteitsbewustzijn van haar medewerkers. Een mooi fundament om als organisatie verder te groeien.

Bart Tullemans, Kwaliteitsmanager The DOC:

‘Wij zijn trots op het eindresultaat. De adviseur van Kader maakte voor ons de ideale vertaalslag van norm naar praktijk. We werden voorzien van inhoudelijk sterke adviezen om zo een compleet en geïntegreerd managementsysteem op te zetten. Zo hebben we alle 3 de certificaten zonder enige non-conformiteit behaald. Wij kijken terug op een erg prettige, productieve én gezellige samenwerking. De adviseur van Kader heeft ons uitstekend begeleid en is een absolute aanrader! Een goede combinatie van kennis, ervaring en betrokkenheid. Hard werken wordt gecombineerd met humor, waardoor de begeleidingsdagen voorbij zijn gevlogen!’

The DOC ondersteunt klanten en hun bedrijfsprocessen door middel van consultancy en de ontwikkeling, oplevering en het beheer van klantspecifieke IT-oplossingen.

Share this post:

Bel mij
Vul hier jouw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.