Behoud ISO9001 & VCA certificaat Axance

Behoud ISO9001 & VCA certificaat Axance

Kader draagt zorg voor het continu voldoen aan de normen van ISO 9001 en VCA**. Hierdoor kan Axance externe audits zonder extra inspanning tegemoet zien.

Harald Bomas, directeur Axance:

“Kader neemt al geruime tijd de zaken met betrekking tot veiligheid en kwaliteit bij ons waar. Toen onze externe KAM-medewerker vertrok hebben we Kader benaderd. Zelf hadden we onvoldoende tijd en expertise in huis om alle werkzaamheden rond het onderhoud van ons KAM systeem te verrichten. We hadden vanaf het begin een goed gevoel bij de professionaliteit van Kader. Tot op heden hebben ze dat ook zeker waargemaakt. Kader hanteert een degelijke aanpak waar we op kunnen vertrouwen. Daarnaast staat Kader ook altijd open voor andere invalshoeken.

Het behouden van ISO 9001 en VCA** is voor onze organisatie erg belangrijk. Hiermee kunnen we bij potentiële klanten aantonen dat AXANCE een serieuze partij is. Daar halen we veel voordeel uit! Het KAM-systeem zorgt ervoor dat we op een hoog niveau kunnen blijven opereren. Het managementsysteem houdt ons scherp. Ook bij de drukte van alledag worden wij min of meer gedwongen hier mee bezig te zijn. Met het periodiek onderhoud van Kader zorgen zij dat wij continu blijven voldoen aan de normen van ISO 9001 en VCA**. Externe audits kunnen we hierdoor zonder extra inspanning tegemoet zien en dat scheelt een hoop tijd en zorg! Ook verzorgt Kader de interne audit, directiebeoordeling, het handboekbeheer en begeleidt ons bij de externe audit. Zo kunnen wij doen waar wij goed in zijn en wordt het managementsysteem en alles daaromheen in de gaten gehouden door een professional.”

Interesse in periodiek onderhoud van uw KAM systeem? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees onze privacyverklaring