Continuïteit informatiebeveiliging ConnectWorks

Continuïteit informatiebeveiliging ConnectWorks

Kader begeleidde ConnectWorks naar ISO 27001 certificering. En omdat ConnectWorks ook klanten in de zorgsector heeft, is er tevens voor gekozen het NEN 7510 certificaat voor informatiebeveiliging in de zorg te behalen.

ConnectWorks ICT Solutions is een ICT bedrijf dat IT oplossingen biedt en de focus legt op het zo goed mogelijk functioneren van de IT infrastructuur van haar klanten. Met het leveren van IT diensten is het van groot belang dat ConnectWorks haar eigen informatiebeveiliging op orde heeft.

Nu Connectworks beide certificaten in huis heeft, ligt de uitdaging in het blijven voldoen aan de plichten van certificatie en wetgeving. Met de oplossing van Kader is Connectworks verzekerd van continuïteit en het behoud van het ISO 27001 en NEN 7510 certificaat.

“Samenwerken met Connectworks aan dit traject was een genot. De opdrachtgever staat open voor het advies en de input van onze adviseur en is in staat dit om te zetten naar specifieke oplossingen voor het bedrijf zelf en haar klanten.”

Rick Santbergen, Operationeel Manager Informatiebeveiliging Kader

Periodieke activiteiten

Kader voert periodiek verplichte en nodige werkzaamheden uit en draagt zorg voor een gestructureerde coördinatie, aansturing en bewaking van de follow up van auditresultaten. Het informatiebeveiligingssysteem wordt structureel geüpdatet en normen worden beheerd. Zo hoeft Connectworks geen extra inspanningen te leveren voor externe certificatie audits en dat bespaart de opdrachtgever een hoop tijd en zorg. Met het ISO 27001 en NEN 7510 certificaat wordt tevens invulling gegeven aan maatregelen voor een passende bescherming van persoonsgegevens. Hiermee voldoet Connectworks ook aan de AVG wetgeving.

Interesse in ondersteuning bij informatiebeveiliging? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.