Hercertificering ISO 9001 voor arbodienst P&P Arbo

Werkgevers volledig ontzorgen bij verzuimbegeleiding. Daar draait het om bij P&P Arbo. Kader hielp deze gecertificeerde dienstverlener met de hercertificering volgens ISO 9001 en het certificatieschema arbodiensten.

Klanten die een arbodienst inschakelen voor hun personeelszaken, willen erop kunnen vertrouwen dat de dienstverlening aan de wettelijke eisen voldoet. Met een certificaat arbodiensten is deze kwaliteit aantoonbaar en voldoet u aan de Arbowet. Arbodienst P&P Arbo had dan ook al een certificering.

Maar naast de dagelijkse werkzaamheden vergde de jaarlijkse hercertificering de organisatie veel tijd en energie. Om te voorkomen dat dit ten koste zou gaan van de kwaliteit en service, schakelde P&P Arbo Kader in voor het certificeringsproces.

Tjerk Plasman, adviseur bij Kader:

“Na een nulmeting hielpen we Mark Idzinga en het team heel pragmatisch met het opstellen van alle vereiste documenten en het implementeren van procedures. Ook leverden we een functionaris gegevensbescherming en in de toekomst mogelijk een arbeidshygiënist en hogere veiligheidskundige. Via een interne audit hebben we uiteindelijk getoetst of alles voldeed aan de ISO 9001 norm en het certificatieschema arbodiensten. Het resultaat was nog meer structuur, zekerheid en een succesvolle hercertificering!”

Mark Idzinga, directeur P&P Arbo:

“De samenwerking met Kader was vanaf het begin al heel fijn en super professioneel. Wij hadden geen totaaloverzicht. Kader was daarover duidelijk: hier staan jullie nu en dit gaan we voor jullie regelen. Ze begrepen echt waar onze behoefte lag, namen ons mee in het proces én namen ons veel uit handen. Dat is ook hoe wij zelf met onze klanten omgaan: volledig ontzorgen. Weten dat je goed voorbereid een externe audit ingaat, is heel fijn. Echt een zorg minder.”

Ook hulp nodig bij uw (her)certificering arbodiensten?

Wij helpen u graag voldoen aan de ISO 9001 norm en het certificatieschema arbodiensten. Met Kader bent u verzekerd van een deskundige partij en een succesvolle certificering.

Meer weten over het certificatieschema arbodiensten en de mogelijkheden voor ondersteuning vanuit Kader? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!
contact
Share this post:

Bel mij
Vul hier jouw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.