ISO 14001 certificaat Jorritsma Bouw

ISO 14001 certificaat Jorritsma Bouw

Kader ondersteunde Jorritsma Bouw bij de begeleiding naar ISO 14001 certificering. In een eerder stadium waren daar al ISO 9001 en VCA certificering aan vooraf gegaan.

Freek Ebbinge, Hoofd Werkvoorbereiding & Inkoop Jorritsma:

“In een eerder stadium ondersteunde Kader ons bij ISO 9001 en VCA, daar waren erg tevreden over. Het was voor ons dus een logische stap om Kader te benaderen voor het opzetten en invoeren van het milieumanagementsysteem volgens ISO 14001.

Kader heeft het traject van ISO 14001 heel professioneel en kordaat opgepakt. De specifieke en actuele kennis van continu veranderende normen is daarbij een grote meerwaarde. Dat kunnen wij zelf allemaal niet bijhouden. Bovendien is het goed om een extern bedrijf met een kritische blik je organisatie te laten beoordelen. En dat is zeker goed gelukt.

ISO 14001 biedt ons meer kansen op de aanbestedingsmarkt en is uiteraard goed voor een positieve uitstraling van onze organisatie. Ook voor de interne organisatie levert de invoering van het milieumanagementsysteem een stukje bewustwording van het milieu op.

Als wij in de toekomst nog eens een managementsysteem moeten opzetten zullen wij Kader zeker benaderen!”

Interesse in begeleiding bij ISO 14001 certificering? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen
Share this post:

Bel mij
Vul hier jouw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.