ISO 27001 certificering voor VolkerWessels Telecom

ISO 27001 certificering voor VolkerWessels Telecom

Kader ondersteunde VolkerWessels Telecom bij de opzet en invoering van een managementsysteem voor informatiebeveiliging en het traject naar ISO 27001 certificering. Eerder ondersteunde Kader al bedrijfsonderdeel VolkerWessels Telecom | Infratechniek bij informatiebeveiliging. Met deze organisatiebrede certificering zijn nu alle bedrijfsonderdelen van VolkerWessels Telecom ISO 27001 gecertificeerd.

Bianca Peper, Manager Procesondersteuning VolkerWessels:

“Kader heeft ons uitstekend geholpen bij het traject naar ISO 27001 certificering. Vooral de specialistische kennis en jarenlange ervaring op het gebied van informatiebeveiliging en ISO 27001 was een absolute meerwaarde. Ook nu na afronding van het certificeringstraject blijft Kader ons ondersteunen bij het verder door ontwikkelen van informatiebeveiliging in onze organisatie.

Het ISO 27001 certificaat biedt zekerheid en vertrouwen voor nationale én internationale opdrachtgevers en klanten. Hiermee maken wij aantoonbaar dat wij zorg dragen voor continue beheersing van informatieprocessen en continue verbetering van onze organisatie. Zo zijn opdrachtgevers van VolkerWessels ervan verzekerd dat wij de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van onze informatie optimaal borgen.”

Interesse in begeleiding naar ISO 27001 certificering? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.