ISO 27001 en NEN 7510 voor Wylance

ISO 27001 en NEN 7510 voor Wylance

Als leverancier van IT diensten is Wylance verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging van haar klanten. Kader ondersteunde bij de opzet van een informatiebeveiligingssysteem en begeleidde Wylance naar een succesvolle certificering volgens ISO 27001 en NEN 7510 normen.

Met het ISO 27001 certificaat maakt Wylance aantoonbaar dat de veiligheid van klantendata geborgd is. Hiermee voorziet Wylance in de behoefte vanuit de markt en wordt intern bijgedragen aan de bewustwording van informatiebeveiliging. Met de toevoeging van NEN7510 is ook de veiligheid van data voor klanten in de zorgsector gewaarborgd.

Eric Nabben, CEO Wylance:

“Wij hadden zelf al veel voorbereidend werk gedaan en vonden in Kader een partij die haar aanpak hier op afstemde. De samenwerking is uiterst prettig verlopen. Het DNA van Kader komt overeen met dat van Wylance. Met de praktische en no-nonsense benadering is goed gebruik gemaakt van onze voorbereidende werkzaamheden.

Kader heeft erg veel expertise in huis op het gebied van informatiebeveiliging. De jarenlange ervaring in het opzetten en invoeren van informatiebeveiligingssystemen in combinatie met de verbeterpunten, voortvloeiend uit de interne audit, hebben ons goed geholpen. Wij hebben een erg positieve ervaring met Kader en zetten de samenwerking dan ook zeker voort!”

Interesse in begeleiding bij ISO 27001 en/of NEN 7510 informatiebeveiliging? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees onze privacyverklaring