ISO 9001 certificaat voor Savas Seating

ISO 9001 certificaat voor Savas Seating

Kader ondersteunde Savas Seating B.V. bij de opzet en invoering van ISO 9001 kwaliteitsmanagement en begeleidde Savas naar het ISO 9001 certificaat.

Anneke Noteboom, Directeur Savas Seating:

“ISO 9001 maakt onze organisatie echt beter. De professionele en oplossingsgerichte aanpak van Kader beviel ons direct. De ervaren en toegewijde adviseur heeft het kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001 snel en pragmatisch geïmplementeerd. Het  is een zeer vruchtbaar traject geweest, waarbij ik me in positieve zin verbaasd heb over de snelheid en het gewenste resultaat.

ISO 9001 eis klanten

“Een belangrijke klant van SAVAS Seating BV wilde een audit bij ons uitvoeren. Kader heeft ons toen geholpen bij de voorbereidingen. Al snel bleek dat een meer structurele aanpak in de vorm van een kwaliteitsmanagementsysteem noodzakelijk was. Het ISO 9001 certificaat is van groot belang voor onze klanten en wordt zelfs steeds meer geëist door grote klanten. Met het kwaliteitsmanagementsysteem zijn we bovendien in staat de kwaliteit van de processen continu te borgen en te verbeteren.

Behoud ISO 9001 certificaat

Uiteraard is het belangrijk om dat resultaat nu vast te houden en continu te optimaliseren. Het structurele onderhoud van het kwaliteitsmanagementsysteem hebben wij daarom bij Kader neergelegd. Feitelijk hebben we hiermee een externe kwaliteitsmanager aangetrokken. Als wij in de toekomst nog eens een managementsysteem op moeten zetten, dan zullen wij zeker Kader benaderen”.

Interesse in begeleiding naar ISO 9001 certificering? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees onze privacyverklaring