ISO 9001 en ISO 27001 certificering voor KWEEKERS

ISO 9001 en ISO 27001 certificering voor KWEEKERS

Kader ondersteunde KWEEKERS B.V. bij de opzet en invoering van een geïntegreerd managementsysteem voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement en begeleidde de opdrachtgever naar ISO 9001 en ISO 27001 certificering.

Tanno Goedknegt, Business consultant en mede-oprichter KWEEKERS:

Kader verzorgde een soortgelijk traject voor een andere AFAS partner en heeft veel ervaring op het gebied van auditing. Dat was voor ons reden om met Kader in zee te gaan. En daar hebben we zeker geen spijt van. De adviseur hanteerde een uitermate flexibele, betrokken en praktische aanpak. Hij was heel goed in staat om ‘out of the box’ met ons mee te denken, juist omdat wij het managementsysteem wilden verankeren in onze bedrijfsvoering. Tijdens de externe audit zijn alle opmerkingen en afwijkingen direct door de adviseur verwerkt, zodat dit dezelfde dag ter goedkeuring aan de auditor kon worden voorgelegd. Eindresultaat is dat wij nu ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd zijn. Wij zijn meer dan tevreden!”

Als implementatiepartner van AFAS Profit is KWEEKERS B.V. specialist in het optimaliseren van processen en workflows bij haar klanten. Met deze expertise is in nauwe samenwerking met Kader het managementsysteem geïntegreerd in de AFAS Profit workflows en bedrijfsvoering van KWEEKERS.

Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.