ISO 9001:2015 voor Betaguard

ISO 9001:2015 voor Betaguard

Kader begeleidde Betaguard naar ISO 9001:2015. Met het ISO 9001 certificaat volgens de nieuwste versie van de norm is een grotere flexibiliteit, integrale benadering en een sterkere focus op risicomanagement mogelijk.

Martin Berend, directeur Betaguard:

“De aanpak van Kader kan ik met één woord beschrijven als geweldig! Geduldig, sturend, ondersteunend maar ook luisterend naar onze wensen. Samen met de adviseur van Kader hebben we besloten om ons bestaande  kwaliteitsmanagementsysteem gelijk in te richten volgens de nieuwe ISO9001:2015 norm.

Hierdoor konden we ons bij hercertificering gelijk volgens de nieuwe norm laten certificeren. Dit was een succesvolle keuze, bij de audit is er geen enkele tekortkoming geconstateerd! De adviseur van Kader nam in het voortraject een leidende rol, waarbij hij ons wegwijs heeft gemaakt in de nieuwe norm. Tijdens de externe audit was hij ondersteunend aanwezig.

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is nu zo ingericht dat het helemaal voldoet aan de nieuwe ISO 9001:2015 norm. Ook helpt het ons bij het in- en externe proces en worden we op de juiste momenten, bijvoorbeeld bij het achter lopen op de planning, op de vingers getikt.”

Interesse in begeleiding bij ISO 9001:2015? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees onze privacyverklaring