ISO 9001:2015 voor Brunink Machinefabriek

ISO 9001:2015 voor Brunink Machinefabriek

Kader begeleidde Brunink Machinefabriek naar ISO 9001:2015. Met het ISO 9001 certificaat volgens de nieuwste versie van de norm is een grotere flexibiliteit, integrale benadering en een sterkere focus op risicomanagement mogelijk.

De mate van vrijheid, het niet gebonden zijn aan verplichte procedures en een kwaliteitsmanagementsysteem dat gebaseerd is op de risico’s binnen de context van de organisatie was reden voor Brunink om zich te laten certificeren volgens de nieuwste versie van de ISO 9001 norm.

Naast de begeleiding naar ISO 9001:2015  verzorgt Kader het periodiek onderhoud van het VCA certificaat. Zo voldoet Brunink continu aan de plichten van certificatie en/of wetgeving.

Tomas Brunink, KAM manager Brunink:

“Kader hanteert een adequate, persoonlijke en praktische aanpak. De no-nonsense cultuur sluit perfect aan op onze organisatie. De enthousiaste adviseurs kunnen communiceren met alle lagen in de organisatie en dat is erg waardevol. Het ISO 9001 certificaat volgens ISO 9001:2015 biedt commerciële meerwaarde en geeft beter grip op onze organisatie en de processen. Hiermee zijn wij in staat nog klantgerichter te werken en bovendien geeft dit een positieve uitstraling naar onze stakeholders. “

Interesse in begeleiding bij ISO 9001? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees onze privacyverklaring