ISO 9001:2015 voor P5COM

ISO 9001:2015 voor P5COM

Kader begeleidde P5COM naar ISO 9001:2015 certificering. P5COM was daarmee de eerste organisatie in Nederland die gecertificeerd is volgens de nieuwe norm.

De ISO 9001:2015 vervangt ISO 9001:2008 en vereist een bredere kijk op risicomanagement en het omgaan met kansen. Bovendien de vernieuwde versie meer nadruk op leiderschap en doelstellingen als drivers voor verbeteringen.

Peter Lamme, Operations Director P5COM

Deze elementen zijn in veel gevallen van wezenlijk belang in de verandertrajecten die wij met onze opdrachtgevers doorlopen. Ons doel is om opdrachtgevers effectief te ondersteunen, dus zullen wij zelf het goede voorbeeld moeten geven. Zelf vooroplopen in deze ontwikkeling is daar onderdeel van.

P5COM kijkt met tevredenheid terug op de goede samenwerking met Kader en TÜV Nederland in de aanloop naar de certificering:

TÜV Nederland heeft tijdens de ontwikkeling van de nieuwe norm scherp gekeken naar wat de nieuwe eisen zouden worden. Op die manier stelden zij ons in staat om de nodige aanpassingen in onze organisatie alvast door te voeren terwijl de ISO 9001:2015 nog in ontwikkeling was. Iedereen die met ons werkt, kent de voordelen van onze proactieve benadering. Dat wij in staat zijn om ook voor onze eigen organisatie proactief te opereren, stemt mij bijzonder tevreden en trots.”

Interesse in begeleiding naar ISO 9001 certificering? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.