ISO 9001:2015 voor Terberg Automotive

ISO 9001:2015 voor Terberg Automotive

Kader begeleidde Terberg Automotive bij de transitie naar ISO 9001:2015 . Onder andere de begeleiding bij het invullen van de context-, stakeholder- en risico analyse, het optimaliseren van het registreren van afwijkingen en het uitvoeren van interne audits, aanpassingen aan bestaande directiebeoordelingen en de begeleiding bij de externe audit behoorden tot de werkzaamheden.

Dhr. E. Janssen, Business Manager Terberg Automotive:

“Kader hanteert een duidelijke, doelgerichte aanpak en heeft de volledige kennis en ervaring om de transitie naar ISO 9001:2015 relatief snel met ons te doorlopen. Voor ons was het onmogelijk om een medewerker volledig vrij maken om de werkzaamheden uit te voeren en vooral niet op het niveau vergelijkbaar met dat van Kader. Kader heeft top werk verricht!

Wij denken eraan om Kader in de toekomst in te zetten voor periodiek onderhoud van het  kwaliteitsmanagementsysteem, de begeleiding bij de externe audits en tijdelijke ondersteuning op oproepbasis voor het optimaliseren en verbeteren van het huidige kwaliteitsmanagementsysteem.”

Interesse in begeleiding bij ISO 9001:2015? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.