Jaarlijkse directiebeoordeling ISO 9001:2015 op afstand

Kader voerde een directiebeoordeling ISO 9001:2015 voor opdrachtgever Lybrae Nederland uit. In overleg met Lybrae is gekozen voor samenwerking op afstand. Zo kon de geplande afspraak om invulling te geven aan de jaarlijkse directiebeoordeling toch doorgaan. Resultaat is een directiebeoordeling die voldoet aan de eisen van de ISO 9001:2015.

Tjerk Plasman, adviseur Kader:

Tjerk Plasman, adviseur Kader:

“Voorafgaand aan het online overleg heeft Lybrae de benodigde informatie verzameld. Vervolgens hebben we de directiebeoordeling middels een aantal online sessies via MS teams uitgevoerd. Het was een prettige manier van samenwerken, waarbij we via teams toch de benodigde afstemming konden hebben.“

Ruben Zwartjes, adviseur P&O Lybrae:

“In een tijd waarin we fysiek iets meer afstand tot elkaar hebben, ligt de basis voor een goede samenwerking nog altijd in een goede voorbereiding en deskundig advies. Ondanks de coronamaatregelen hebben we dankzij solide huiswerk (letterlijk) en vakbekwame begeleiding van Tjerk Plasman én met behulp van een aantal videosessies via Microsoft Teams een prima resultaat op de mat liggen.”

Kader ondersteunt Lybrae Nederland al sinds 2015  bij het onderhouden van het ISO 9001 managementsysteem. Een mooie samenwerking naar volle tevredenheid van beide partijen.

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.