Machineveiligheid voor Sealed Air

Machineveiligheid voor Sealed Air

Kader ondersteunde Sealed Air bij machineveiligheid en inventariseerde de risico’s van machines en installaties. Vervolgens is een rapportage met een Plan van Aanpak voor risico-reducerende maatregelen opgesteld.

Bertus Morren, EHS Manager Diversey Europe Central Area Sealed Air:

“Kader staat wat ons betreft voor professioneel, meedenkend, flexibel en toonaangevend. Wij zijn gaandeweg het traject meegenomen in het ontkoppelen van onze bedrijfsblindheid.

In het voortraject zijn de doelstellingen helder en overzichtelijk verwoord in een offerte. Kader is daarvoor op locatie geweest en heeft gesproken met alle betrokkenen. Door de duidelijke en goede afbakening van het traject was iedereen op locatie volledig op de hoogte van wat ging komen. Met het uitvoeren van risk-assessments heeft Kader input geleverd voor het opstellen van een meerjarenplan om de machineveiligheid verder te verbeteren. Daarmee wordt onze bedrijfscontinuïteit vergroot en de veiligheid van onze medewerkers nog meer gegarandeerd. De doelstellingen zijn allemaal waargemaakt. Resultaat is een praktisch plan waar onze organisatie mee verder kan.”

Interesse in begeleiding bij machineveiligheid? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.