Online certificatie uitreiking ISO 27001 opdrachtgever Forque

Online certificatie uitreiking ISO 27001 opdrachtgever Forque

Kader ondersteunde Forque bij de opzet en certificatie van het managementsysteem voor informatiebeveiliging volgens de ISO 27001. In dit traject werd eerder al gebruik gemaakt van de online mogelijkheden voor samenwerking op afstand. Met de komst van het coronavirus en het moment van certificatie was het voor beide partijen een kleine stap om de uitreiking van het ISO 27001 certificaat veilig en op afstand te laten plaatsvinden. Certificatie instelling Brandcompliance stond hiervoor open en na een succesvolle externe audit werd het certificaat online ‘uitgereikt’.

Rick Santbergen, BU Manager MS&C:

“Forque heeft in het voortraject voor certificering de ISO 27001:2017 norm snel eigen gemaakt. Het was mooi om te zien hoe het jonge en gedreven team de norm volledig wilde begrijpen en doorgronden. Informatiebeveiliging was binnen Forque al goed geregeld. De ISO 27001 certificering maakt aantoonbaar dat ze hun informatiebeveiliging ook continu verbeteren.”

Matthijs Pool, directeur Forque:

“Kader heeft Forque ondersteund bij het behalen van de ISO 27001 certificering. We zochten een partij om ons te begeleiden en die ons niet alleen de “kale” norm wilde uitleggen. We zochten juist ook naar ondersteuning in verdieping en efficiëntie in het toepassen van de norm. Met Kader is dit traject op een prettige en ontspannen wijze verlopen, waarbij Rick ons op de juiste momenten de juiste adviezen heeft gegeven.”

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.