Periodiek onderhoud diverse managementsystemen voor Rots Bouw

Periodiek onderhoud diverse managementsystemen voor Rots Bouw

Kader ondersteunde Rots Bouw bij het behoud van het ISO 9001:2015 certificaat, VCA certificaat en het CO2 bewust certificaat.

Met het periodiek onderhoud blijft Rots bouw continu voldoen aan aan de eisen van opdrachtgevers, aanbestedingscriteria en toont zij haar maatschappelijke betrokkenheid.

Kader voerde onder andere interne audits en werkplekinspecties uit, ondersteunde bij het opstellen van de directiebeoordeling, verzorgde de VGM-bijeenkomst en begeleidde Rotsbouw bij de externe audits.

Hiermee behoudt Rots Bouw het ISO 9001:2015 certificaat, VCA certificaat en het CO2 Bewust certificaat.

“Er was voldoende autoriteit om zaken op te pakken, zonder dat het direct als ‘streng’ werd ervaren. Zo hadden we een goede ‘stok achter de deur’ bij onze interne werkzaamheden.”

Dianne Heezen, Hoofd administratie / personeelszaken Rots Bouw:

“De adviseur van Kader bood deskundige begeleiding en praktische handvatten. Door de persoonlijke aanpak hadden wij niet het gevoel een externe partij in huis te hebben. Pluspunt is dat wij altijd hetzelfde aanspreekpunt hadden. De samenwerking hebben wij als erg prettig ervaren.”

Periodieke activiteiten

Om te blijven voldoen aan de eisen van certificatie en het maximale uit de geïmplementeerde managementsystemen te halen, verzorgde Kader met regelmaat de nodige inspanningen.

Een goede voorbereiding en uitvoering van interne audits en een adequate opvolging van de auditresultaten is essentieel voor het behoud van het certificaat. Daarnaast is het van belang dat de verplichte directiebeoordeling periodiek wordt uitgevoerd en de resultaten daarvan in een rapportage worden vastgelegd. Het managementsysteem dient up to date gehouden te worden en aan te blijven sluiten bij de (veranderende) organisatie voor een blijvend effectief en doeltreffend resultaat. Tenslotte is een goede voorbereiding op en begeleiding van externe audits essentieel voor het behoud van het certificaat!

Met het laten verzorgen van al deze werkzaamheden is Rots Bouw verzekerd van de uitvoering van periodiek verplichte en nodige werkzaamheden, tijdige signalering en bijsturing ten einde de certificaten te behouden!

Interesse in het periodieke onderhoud van Kader? Vraag een offerte aan!
offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.