Periodiek onderhoud Van Lente Systeemintegratie

Periodiek onderhoud Van Lente Systeemintegratie

Kader verzorgt het periodiek onderhoud van het KAM systeem voor van Van Lente Systeemintegratie B.V. Hierdoor is het KAM systeem continu actueel. Dit bespaart de opdrachtgever zorg, tijd en inspanning.

Eerder verzorgde Kader de opzet en invoering van het KAM systeem en begeleidde Kader van Lente Systeemintegratie naar ISO 9001 certificering, VCA certificering (VCA**), BMI (Brandmeldinstallaties) en CvT (Criteria voor Toezicht).

Totaalpakket

Met het periodiek onderhoud begeleidt Kader het interne auditteam bij de interne audits en werkplekinspecties. Kader voert daarnaast de interne audits BMI en CvT uit, optimaliseert daar waar nodig de KAM-procedures en bewaakt en activeert KAM-acties.Ook begeleidt Kader de (verplichte) directiebeoordeling, ondersteunt bij het opstellen en goedkeuren van V&G-plannen en begeleidt en adviseert bij onderzoek naar (bijna) ongevallen.

Monica Ubas, Hoofd KAM, Van Lente:

“Wij worden echt ontzorgd door het periodiek onderhoud van Kader. Ons KAM systeem wordt continu up to date gehouden aan actuele wet- en regelgeving.

Door de begeleiding en/of uitvoering van periodieke interne audits en het bijsturen en verbeteren van KAM-procedures kunnen wij de externe audits zonder zorg tegemoet zien. De parate kennis van Kader over ISO 9001, VCA, BMI en CvT is een absolute meerwaarde. De samenwerking met Kader is erg prettig!”

Interesse in het periodieke onderhoud van Kader? Vraag een offerte aan!
Offerte aanvragen

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.