QDP borgt kwaliteit met ISO 9001 Certificering

QDP, ontwerper en producent van spuitgietoplossingen, bezit sinds het voorjaar van 2021 een ISO 9001:2015 certificaat. De wens bestond bij QDP om de certificering in een korte tijd te behalen, omdat er een afstudeeropdracht van een stagiaire mee gemoeid was. Een leuke uitdaging voor Kader! Het traject startte in november 2020 en eindigde in april 2021 met een certificering zonder kritische afwijkingen.

Van ontwerp naar productie met de modernste spuitgiettechnologie

QDP ontwerpt, ontwikkelt en produceert kunststof producten. Zij adviseert bij zowel ontwerp als ontwikkeling over materialen, functionaliteit, looks en maakbaarheid. QDP beschikt over een eigen productiefaciliteit in China (ShengZhou) voor de realisatie van plastic producten. Deze faciliteit is uitgerust is met de modernste spuitgiettechnologie.

Marissa Samberg, adviseur Kader: “De fabriek in China is voor nu niet meegenomen in certificatie maar beschouwd als uitbesteed proces. Dit jaar zullen we inventariseren hoe we de fabriek mee kunnen nemen in certificatie en bekijken we indien nodig alternatieven”.

 
Maick Klaassen, CEO QDP: “Het certificaat is een objectief bewijs dat iedereen erop kan vertrouwen dat onze interne processen en ons risicomanagement op orde zijn en dat we de kwaliteit leveren die we beloven. Voor onze klanten betekent dit verhoging van de kwaliteit van al onze diensten, continue verbetering van onze klanttevredenheid en een garantie voor perfect dienstverlening!”

Share this post:

Bel mij
Vul hier jouw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.