Transitie audit NEN 7510 op afstand met 3 partijen

Vorige week stond de transitie audit NEN 7510 voor opdrachtgever Coolweb Zorgsoftware BV gepland. Op 1 juni 2020 is de overgangsperiode verstreken. Vanaf dan is het NEN 7510:2011 certificaat niet meer geldig. Voor Coolweb was het dus van groot belang dat de audit toch door kon gaan. Kader gaf hier gehoor aan en legde het verzoek voor een audit op afstand direct bij certificatie instelling DEKRA neer.

Jeroen Reinders, adviseur Kader, kijkt terug op een effectieve en efficiënte audit: “Ik ben blij dat wij deze noodzakelijke en tijdkritische audit hebben kunnen organiseren voor onze opdrachtgever. Dat is heel goed uitgepakt met een nieuw NEN 7510:2017 certificaat! Coolweb is tevreden over de uitvoering.”

Jeroen Reinders, adviseur Kader:

Jeroen Reinders, adviseur Kader:

Ik had een direct lijntje met de auditor. Het contact verliep heel prettig. Gedurende 1,5 dag heb ik een MS Teams vergadering gefaciliteerd. Om de online audit zo soepel mogelijk te laten verlopen, heb ik vooraf alle documentatie aan de auditor beschikbaar gesteld. Uiteraard goed beveiligd en met instemming van Coolweb. Hoewel de auditor nieuw was voor Coolweb, verliep de audit bijzonder soepel en ontspannen. Voor de auditor (Lodewijk Olthof, DEKRA) was deze werkwijze even wennen, maar uiteindelijk heeft iedereen de audit als erg efficiënt ervaren.

Hugo Corsten, directeur-eigenaar van Coolweb:

Uitstekend communicatiemedium voor samenwerking op afstand! Het zorgt voor een goede focus met elkaar. Direct documenten met elkaar delen en gezamenlijk lezen via Teams is een subliem middel bij de audit. Het is zelfs nog best gezellig ook!”

Kader ondersteunt Coolweb al sinds 2016 en begeleidde Coolweb naar NEN 7510 certificering. Een mooie samenwerking naar volle tevredenheid van beide partijen.

Share this post:


Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees onze privacyverklaring