ISO 27001:2017 certificering

Met ISO 27001 certificering kunnen je opdrachtgevers er van op aan dat je hun gegevens met zorg behandelt en je organisatie continu verbetert. Bovendien voldoe je met een ISO 27001 certificaat aan contractuele eisen en aanbestedingscriteria.

Onze meerwaarde

Kader Group begeleidt je in 5 praktische stappen naar ISO 27001 certificering volgens de ISO 27001:2017. Wij zijn approved partner van een aantal certificerende instellingen en onderhouden goede relaties met een aantal andere instellingen. Zo kunnen we vaak het certificatiemoment bevorderen.

Onze ervaren adviseurs leggen de focus op de risico’s voor je primaire bedrijfsproces, zodat je deze risico’s met de juiste maatregelen kunt beheersen. Wij bieden altijd een maatwerk oplossing, passend bij jouw wensen en behoeften. We kunnen bijvoorbeeld een online ISMS in Confluence inrichten met je bestaande software, of een bredere oplossing bieden via ons zusterbedrijf Smile Software

Afhankelijk van in hoeverre je organisatie in de praktijk al voldoet aan de ISO 27001:2017 norm, bedraagt de gemiddelde doorlooptijd 2 tot 6 maanden.

Onze aanpak

Onze adviseurs maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van de reeds in de organisatie aanwezige expertise. Je medewerkers kennen jouw organisatie tenslotte het beste! Als eerste bekijken onze adviseurs wat er in je organisatie al goed geregeld en/of vastgelegd is op het gebied van informatiebeveiliging. We bespreken ook in welke vorm we aan de slag gaan: wil je zelf veel taken op je nemen onder onze begeleiding, of wil je dat wij het grootste deel verzorgen? Vanaf daar zetten we gezamenlijk de vervolgstappen richting uiteindelijke ISO 27001 certificatie.

Onze ervaring & expertise

Met een ISO 27001 informatiebeveiligingssysteem kun je veel onderwerpen uit de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) borgen. Wij hebben al veel organisaties geholpen hun informatie te beveiligen volgens de ISO 27001:2017 norm en te voldoen aan AVG wetgeving.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in uiteenlopende branches: van overheden tot zorginstellingen en zakelijk dienstverleners.

Mocht je daar behoefte aan hebben, dan kunnen wij je ook ondersteunen met een Information Security Officer.

Stappenplan naar certificering

Offerte aanvragen
  1. 1. Start: Nulmeting
  2. 2. Managementsysteem
  3. 3. Interne audit
  4. Onderhoud
  5. 5. Begeleiding certificering
  6. 4. Directiebeoordeling