NEN 7510:2017 certificering

Informatiebeveiliging volgens de NEN 7510 zorgt voor continue verbetering van je organisatie én zekerheid en vertrouwen voor patiënten, cliënten en opdrachtgevers.

Onze meerwaarde

Onze adviseurs stellen de beheersing van jouw bedrijfsrisico’s centraal. Zo kun je er op vertrouwen dat jouw ISMS (informatiebeveiligingsmanagementsysteem) volgens de NEN 7510:2017 norm ook in de praktijk werkt en je organisatie ondersteunt bij het behalen van jullie doelstellingen. Een door Kader Group opgezet managementsysteem is praktisch, bruikbaar en heeft draagvlak in de organisatie. Kader Group is approved partner van een aantal gerenommeerde certificerende instellingen. Door deze samenwerking kunnen we het moment van NEN 7510 certificering vaak positief beïnvloeden.

Kader Group draagt zorg voor de opzet en invoering van een informatiebeveiligingssysteem dat ook werkt in de praktijk.

Onze aanpak

Ben je overtuigd van de voordelen van informatiebeveiliging in de zorg en begeleiding van Kader Group daarin? Dan begeleiden we je graag in 5 praktische stappen naar NEN 7510:2017 certificering. Hoe lang de doorlooptijd naar certificering is hangt sterk af van de complexiteit en omvang van je organisatie. Wij maken in het certificeringstraject zoveel mogelijk gebruik van de binnen jouw organisatie aanwezige expertise en van wat in de praktijk al goed is geregeld en/of vastgelegd. Zo voorkomen we dubbel werk en is het NEN 7510 certificaat sneller in zicht.

Onze ervaring en expertise

Onze adviseurs begeleiden dagelijks opdrachtgevers in uiteenlopende branches in informatiebeveiligingstrajecten. Soms treden zij op als Functionaris Gegevensbescherming (FG) of als Information Security Officer. Wij hebben onder meer opdrachtgevers in de geestelijke gezondheidszorg, ziekenhuizen, gezondheidscentra en zorgplatforms begeleid naar een NEN 7510 certificering. In veel gevallen ondersteunen we deze opdrachtgevers ook na het certificeringsmoment, zodat ze blijven voldoen aan de eisen van certificatie en het maximale uit het geïmplementeerde managementsysteem kunnen halen.

Wanneer je het NEN 7510 certificaat behaald hebt, kunnen wij je helpen bij het blijven voldoen aan de plichten van certificatie en wetgeving.

Stappenplan naar certificering

Offerte aanvragen
  1. 1. Start: Nulmeting
  2. 2. Managementsysteem
  3. 3. Interne audit
  4. Onderhoud
  5. 5. Begeleiding certificering
  6. 4. Directiebeoordeling