Kwaliteitsmanagement

Een kwaliteitsmanagementsysteem dat zorgvuldig is ingebed binnen de organisatie biedt grote meerwaarde. Een groeiende klanttevredenheid, een win-win situatie met leveranciers, aantoonbare kwaliteit van producten en een effectievere bedrijfscultuur zijn daar overtuigende voorbeelden van. Met een kwaliteitsmanagementsysteem toon je aan dat je grip hebt op de kwaliteit van je processen en producten en dat je deze continu verbetert.

Onze ervaring & expertise

Ons team van adviseurs heeft veel ervaring in de begeleiding van opdrachtgevers naar succesvolle implementatie van kwaliteitsmanagementsystemen volgens normen en (beoordelings)richtlijnen. Ze beschikken over jarenlange en brede praktijkervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement en het behalen van bijbehorende certificaten en keurmerken.

Om structuur en richting te geven aan kwaliteitsmanagement bieden diverse normen en (beoordelings)richtlijnen, zoals ISO 9001:2015, BRL 6000, ISO 13485:2016, GDP richtlijnen en de richtlijn medische hulpmiddelen een helder raamwerk. Op basis van deze normen wordt het kwaliteitsmanagementsysteem ingericht en in praktijk gebracht.

“We vinden het belangrijk medewerkers in een vroeg stadium te betrekken, want hun deskundigheid en expertise vormen een fundamentele basis voor kwaliteitsmanagement en de continue verbetering van jouw organisatie!”

Onze mogelijkheden

Kader biedt deskundige en resultaatgerichte ondersteuning bij de ontwikkeling van het kwaliteitsmanagementsysteem en de vertaling naar de praktijk. We begeleiden je organisatie in 5 praktische stappen naar certificering, beginnend met een nulmeting waarbij we in kaart brengen wat jouw organisatie nodig heeft om tot succesvolle certificering te komen. Na de certificering kan Kader voorzien in onderhoud van het managementsysteem, waarmee je blijft verbeteren en je certificaat behoudt.

Samen met onze opdrachtgever bepalen we hoe we het traject in gaan vullen: begeleidt onze adviseur je en doe je samen met je medewerkers veel werk zelf, of heb je liever dat we het proces helemaal voor je verzorgen?

Ons advies kenmerkt zich door een verkorte doorlooptijd van het certificatieproces, een heldere koppeling met specifieke wettelijke eisen voor producten en een integrale aanpak waarbij de link wordt gelegd met andere thema’s als Informatiebeveiliging en Milieu & Duurzaamheid.

 

Heb je al een bestaand kwaliteitsmanagementsysteem? Dan kunnen onze adviseurs jouw nieuwe managementsysteem hier vaak mee integreren. We zien in de praktijk regelmatig een combinatie van bijvoorbeeld ISO 9001 en ISO 27001, ISO 9001 en ISO 13485 of ISO 13485 en CE markering medisch.

Onze toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde

 • Persoonlijk
  We hebben oog voor onze klanten. Zijn er echt voor de ander. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.
 • Innovatief
  We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Wij kijken vooruit. Onze visie helpt je verder. We denken buiten de bestaande kaders.
 • Pragmatisch
  Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.
 • Vakkundig
  Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. We blijven ons ontwikkelen. Op ons kun je bouwen, en vertrouwen dat het goed komt.