Kwaliteitsmanagement

Een kwaliteitsmanagementsysteem dat zorgvuldig is ingebed binnen de organisatie biedt grote meerwaarde. Een groeiende klanttevredenheid, een win-win situatie met leveranciers, aantoonbare kwaliteit van producten en een effectievere bedrijfscultuur zijn daar overtuigende voorbeelden van. Met een kwaliteitsmanagementsysteem toont u aan dat u grip heeft op de kwaliteit van uw processen en producten en dat u deze continu verbetert.

Onze ervaring & expertise

Ons team van adviseurs heeft veel ervaring in de begeleiding van opdrachtgevers naar succesvolle implementatie van kwaliteitsmanagementsystemen volgens normen en (beoordelings)richtlijnen. Zij beschikken over jarenlange en brede praktijkervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement en het behalen van bijbehorende certificaten en keurmerken.

Om structuur en richting te geven aan kwaliteitsmanagement bieden diverse normen en (beoordelings)richtlijnen, zoals ISO 9001:2015, BRL 6000, ISO 13485:2016, GDP richtlijnen en de richtlijn medische hulpmiddelen een helder raamwerk. Op basis van deze normen wordt het kwaliteitsmanagementsysteem ingericht en in praktijk gebracht.

“We vinden het belangrijk medewerkers in een vroeg stadium te betrekken, want hun deskundigheid en expertise vormen een fundamentele basis voor kwaliteitsmanagement en de continue verbetering van uw organisatie!”

Onze mogelijkheden

Kader biedt deskundige en resultaatgerichte ondersteuning bij de ontwikkeling van het kwaliteitsmanagementsysteem en de vertaling naar de praktijk. We begeleiden uw organisatie in 5 praktische stappen naar certificering, beginnend met een nulmeting waarbij we in kaart brengen wat uw organisatie nodig heeft om tot succesvolle certificering te komen. Na de certificering kan Kader voorzien in onderhoud van het managementsysteem, waarmee u blijft verbeteren en uw certificaat behoudt.

Samen met onze opdrachtgever bepalen we hoe we het traject in gaan vullen: begeleidt onze adviseur u en verricht u samen met uw medewerkers veel werk zelf, of heeft u liever dat we het proces helemaal voor u verzorgen?

Ons advies kenmerkt zich door een verkorte doorlooptijd van het certificatieproces, een heldere koppeling met specifieke wettelijke eisen voor producten en een integrale aanpak waarbij de link wordt gelegd met andere thema’s als Informatiebeveiliging en Milieu & Duurzaamheid.

 

Heeft u al een bestaand kwaliteitsmanagementsysteem? Dan kunnen onze adviseurs uw nieuwe managementsysteem hier vaak mee integreren. We zien vaak een combinatie van bijvoorbeeld ISO 9001 en ISO 27001, ISO 9001 en ISO 13485 of ISO 13485 en CE markering medisch.

Onze toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde

 • Persoonlijk
  We hebben oog voor onze klanten. Zijn er echt voor de ander. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.
 • Innovatief
  We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Wij kijken vooruit. Onze visie helpt u verder. We denken buiten de bestaande kaders.
 • Pragmatisch
  Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.
 • Vakkundig
  Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. We blijven ons ontwikkelen. Op ons kunt u bouwen, en vertrouwen dat het goed komt.