Groenkeur certificaat

Kader ondersteunt de groene sector bij het voldoen aan de eisen van de verschillende beoordelingsrichtlijnen van de Stichting Groenkeur en daarmee bij het behalen van het Groenkeur certificaat. Maak de kwaliteit en deskundigheid van uw diensten aantoonbaar, onderscheid u van concurrenten en behaal voordeel bij aanbestedingen als u uw dienstverlening op de zakelijke markt richt!

Groenkeur is het enige onafhankelijke keurmerk voor de groene sector en is een samenvoeging van zeven verschillende beoordelingsrichtlijnen. Het keurmerk is gebaseerd op de norm voor kwaliteitsmanagement ISO 9001:2015. Organisaties met een Groenkeur certificaat tonen aan dat zij werk leveren volgens de branche aanvaarde kwaliteitsnormen. Groenkeur staat voor kwaliteit, veiligheid, vakmanschap en garantie.

Onze meerwaarde

De eisen van een aantal beoordelingsrichtlijnen binnen Groenkeur komen overeen met de eisen van VCA. Parallel aan het traject Groenkeur kan Kader u ook ondersteunen bij het behalen van het VCA certificaat of het voldoen aan de eisen van de Branchegerichte Toelichting Railinfra (BTR 2004) voor werkzaamheden langs het spoor.

“Wij kunnen onze veiligheidskundigen een aantal dagen per jaar bij u op locatie inzetten. Ook kunnen wij met onze eigen adviseurs functies tijdelijk voor u invullen.”

Onze aanpak

De adviseur van Kader begeleidt u op uw locatie naar het Groenkeur certificaat. Vanuit onze brede dienstverlening kunnen we u tegelijk ondersteunen met het opzetten van of integreren met bijvoorbeeld een kwaliteitsmanagementsysteem volgens de ISO 9001 norm of het behalen van een VCA certificaat. Onze adviseurs hanteren een praktische en resultaatgerichte aanpak, zodat u weet waar u aan toe bent en meteen volgens uw Groenkeur certificaat aan de slag kunt!