Managementservices

Managementservices

De managementservices van Kader bieden ondersteuning bij uw organisatieontwikkeling. Verlopen alle processen zo efficiënt mogelijk? Wilt u uw managementsysteem onderhouden, bijvoorbeeld ter voorbereiding op hercertificering? Heeft u een KAM of informatiebeveiligingsvacature die maar niet vervuld wordt, of tijdelijke ondersteuning nodig op projectbasis of vanwege ziekte of zwangerschap? Met onze managementservices lossen we deze zaken voor u op!

Onze meerwaarde

Uw organisatie is succesvol, omdat uw processen goed werken. Misschien vermoedt u dat het nog efficiënter kan. Wellicht heeft u een managementsysteem laten inrichten, maar wilt u dit structureel onderhouden om er het maximale uit te halen. U heeft extra ondersteuning nodig voor een project, of wilt de uitval van een medewerker door ziekte of zwangerschap tijdelijk opvangen: allerlei scenario’s waarin de adviseurs van Kader uw organisatie op maat kunnen ondersteunen. Zij kunnen op korte termijn door heel Nederland een vliegende start maken, afhankelijk van uw wensen. Met deze praktische en oplossingsgerichte aanpak kunt u zich focussen op uw primaire proces, terwijl ook de andere processen ongestoord doorlopen.

Met onze managementservices kunt u zich focussen op uw primaire processen!

Onze mogelijkheden

Vanuit onze managementservices kunnen we uw organisatie op vele manieren ondersteunen: op projectbasis voor procesoptimalisatie, periodiek met het onderhoud van uw managementsysteem of tijdelijk bij vervanging van een medewerker door ziekte of zwangerschapsverlof. Deze tijdelijke ondersteuning kunnen wij bijvoorbeeld in de vorm van interim KAM of QHSE adviseur verzorgen. U kunt ook bij Kader terecht voor een Functionaris Gegevensbescherming (FG) of Information Security Officer. Deze informatiebeveiligingsrollen zijn soms lastig in de organisatie in te passen. Een externe adviseur kan dan uitkomst bieden, zodat u zich hier niet meer mee bezig hoeft te houden.

Ervaring en expertise

De adviseurs van Kader hebben brede ervaring in procesoptimalisatie volgens de Lean Six Sigma methode, het onderhouden en beheren van uiteenlopende managementsystemen en tijdelijke inzet ter ondersteuning van uw organisatie. Zij zijn bekend met de specifieke eisen, wensen en knelpunten die bij organisaties in uiteenlopende branches voorkomen en kunnen zo een passende oplossing bieden.

Wat beloven wij

Wat beloven wij

Met de inzet van deskundige en ervaren adviseurs ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij de opzet van managementsystemen en certificatie.

Onze zelfstandig opererende adviseurs investeren in kennis over uw bedrijfsvoering en dragen zorg voor een duidelijke en praktische vertaalslag van wet- en regelgeving. Een goede samenwerking tussen opdrachtgever en adviseur is hierbij van essentieel belang.

Zo kunt u zich zonder zorg richten op uw primaire proces en is continuïteit op het gebied van kwaliteit, veiligheid, milieu en informatiebeveiliging gegarandeerd.

Met onze jarenlange kennis en ervaring bent u met Kader verzekerd van een betrouwbare en professionele partner!