Managementservices

Uw organisatie is succesvol, omdat uw processen goed werken. Misschien vermoedt u dat het nog efficiënter kan. Wellicht heeft u een managementsysteem laten inrichten, maar wilt u dit structureel onderhouden om er het maximale uit te halen. U heeft extra ondersteuning nodig voor een project, of wilt de uitval van een medewerker door ziekte of zwangerschap tijdelijk opvangen: allerlei scenario’s waarin de adviseurs van Kader uw organisatie op maat kunnen ondersteunen. Zij kunnen op korte termijn door heel Nederland een vliegende start maken, afhankelijk van uw wensen. Met deze praktische en oplossingsgerichte aanpak kunt u zich focussen op uw primaire proces, terwijl ook de andere processen ongestoord doorlopen.

Met onze managementservices kunt u zich focussen op uw primaire processen!

Onze mogelijkheden

Vanuit onze managementservices kunnen we uw organisatie op vele manieren ondersteunen: op projectbasis voor procesoptimalisatie, periodiek met het onderhoud van uw managementsysteem of tijdelijk bij vervanging van een medewerker door ziekte of zwangerschapsverlof. Deze tijdelijke ondersteuning kunnen wij bijvoorbeeld in de vorm van interim KAM of QHSE adviseur verzorgen. U kunt ook bij Kader terecht voor een Functionaris Gegevensbescherming (FG) of Information Security Officer. Deze informatiebeveiligingsrollen zijn soms lastig in de organisatie in te passen. Een externe adviseur kan dan uitkomst bieden, zodat u zich hier niet meer mee bezig hoeft te houden.

Ervaring en expertise

De adviseurs van Kader hebben brede ervaring in procesoptimalisatie volgens de Lean Six Sigma methode, het onderhouden en beheren van uiteenlopende managementsystemen en tijdelijke inzet ter ondersteuning van uw organisatie. Zij zijn bekend met de specifieke eisen, wensen en knelpunten die bij organisaties in uiteenlopende branches voorkomen en kunnen zo een passende oplossing bieden.

Onze toegevoegde waarde

Onze toegevoegde waarde

 • Persoonlijk
  We hebben oog voor onze klanten. Zijn er echt voor de ander. We staan dichtbij en begrijpen wat er nodig is.
 • Innovatief
  We blijven continu verbeteren en ontwikkelen. Wij kijken vooruit. Onze visie helpt u verder. We denken buiten de bestaande kaders.
 • Pragmatisch
  Wij maken complexe materie begrijpelijk. Staan voor wat we zeggen. Gaan doelgericht aan de slag.
 • Vakkundig
  Kennis en kunde staan hoog in het vaandel. We blijven ons ontwikkelen. Op ons kunt u bouwen, en vertrouwen dat het goed komt.