Tijdelijke ondersteuning KAM specialist

Met de inzet van onze KAM specialist ben je verzekerd van een professionele invulling van KAM-taken binnen jouw organisatie of project. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de opzet, invoering en onderhoud van een managementsysteem, KAM beleid, projectbegeleiding, onderzoek van en advies over complexe KAM vraagstukken of tijdelijke invulling van functies (zowel op uitvoerend als managementniveau).

Onze meerwaarde

Onze KAM-coördinatoren, KAM-managers en KAM-adviseurs zijn KAM-specialisten met jarenlange en brede praktijkervaring op het gebied van kwaliteitsmanagement, arbomanagement en milieumanagement. Zij beschikken over ruime ervaring in sectoren zoals de gezondheidszorg, (non)profit sector en zakelijke dienstverlening.

Onze KAM-specialisten zijn praktisch ingesteld en hanteren een daadkrachtige en resultaatgerichte aanpak. Zij zijn in staat op zowel operationeel als beleidsmatig niveau te opereren. Dit kan voor bepaalde of onbepaalde tijd, fulltime of parttime op iedere locatie in Nederland.

Met de tijdelijke inzet van Kader Group ben je verzekerd van een professionele invulling. Kennis en ervaring van andere specialisten binnen Kader Goup worden intern gedeeld, zodat je altijd kunt rekenen op actuele kennis. Continuïteit is daarmee ook geborgd!

Onze KAM-specialisten begrijpen snel hoe een organisatie werkt, waar het over gaat, wat een organisatie drijft en hoe bedrijfskundige processen in elkaar steken. Hierdoor kunnen onze KAM-specialisten direct aan de slag en zijn zij in staat gelijk input te leveren voor het borgen vereiste wet- en regelgeving.

 

Wij bieden per direct een KAM-specialist bij jou op locatie. Een flexibele oplossing voor benodigde capaciteit, kennis, kunde en vaardigheden!

Onze aanpak

Afhankelijk van je wensen en de inhoud van de opdracht plaatsen wij per direct een KAM coördinator, KAM manager, KAM adviseur, Information Security Officer of veiligheidskundige met de juiste kennis en ervaring, passend binnen de bedrijfscultuur, bij jou op locatie.

We houden daarbij altijd rekening met het al wel of niet aanwezig zijn van een (gedeeltelijk) team. Het maakt tenslotte nogal uit of er een extra medewerker bij een team geplaatst moet worden of dat er een fulltime oplossing moet worden geregeld omdat er nog geen kennis in de organisatie aanwezig is.