Tijdelijke ondersteuning KAM adviseur

Op zoek naar een tijdelijke en flexibele oplossing voor benodigde capaciteit, kennis, kunde en vaardigheden en continuïteit bij ziekte, zwangerschap of functieverandering? Afhankelijk van uw wensen levert Kader tijdelijk een ervaren en praktisch ingestelde KAM adviseur die per direct bij u op de locatie aan de slag kan!

Onze meerwaarde

Onze KAM adviseurs zijn praktisch ingesteld en hanteren een daadkrachtige en resultaatgerichte aanpak. Zij zijn in staat op zowel operationeel als beleidsmatig niveau te opereren. Dit kan voor bepaalde of onbepaalde tijd, fulltime of parttime op iedere locatie in Nederland.

Met de tijdelijke inzet van Kader bent u verzekerd van een professionele invulling. Kennis en ervaring van andere specialisten binnen Kader worden gedeeld en continuïteit is geborgd!

Onze adviseurs begrijpen heel snel hoe een organisatie werkt, waar het over gaat, wat een organisatie drijft en hoe bedrijfskundige processen in elkaar steken. Hierdoor kunnen onze praktisch ingestelde KAM adviseurs direct aan de slag en zijn zij in staat gelijk input te leveren voor het borgen vereiste wet- en regelgeving.

Wij bieden per direct een adviseur bij u op locatie. Een flexibele oplossing voor benodigde capaciteit, kennis, kunde en vaardigheden!

Onze aanpak

Afhankelijk van uw wensen en de inhoud van de opdracht plaatsen wij per direct een KAM adviseur, Security officer of veiligheidskundige met de juiste kennis en ervaring, passend binnen de bedrijfscultuur, bij u op locatie.

Wij houden daarbij altijd rekening met het al wel of niet aanwezig zijn van een (gedeeltelijk) team. Het maakt nogal uit of er een extra medewerker bij een team gestationeerd moet worden of dat er een full time oplossing moet worden geregeld omdat er nog niets geregeld is.

Met de inzet van onze KAM adviseur bent u verzekerd van een professionele invulling van KAM taken binnen uw organisatie of project. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de opzet, invoering en onderhoud van een managementsysteem, KAM beleid, projectbegeleiding, onderzoek van en advies over complexe KAM vraagstukken of tijdelijke invulling van functies (zowel op uitvoerend als managementniveau).