Blijven voldoen aan de plichten van certificatie en wetgeving

Met het uitbesteden van het periodiek onderhoud en beheer van je managementsysteem kun je rekenen op een gestructureerde coördinatie, aansturing en bewaking van de follow-up van auditresultaten.

Meerwaarde

Met het periodiek onderhoud en beheer van je managementsysteem zorgen wij ervoor dat jouw managementsysteem op basis van bijvoorbeeld de ISO9001, VCA, ISO27001, ISO13485, ISO45001 of ISO14001 norm continu up-to-date en actueel blijft.

Je hoeft geen extra inspanningen te leveren voor externe certificeringsaudits en je kunt rekenen op een gestructureerde coördinatie, aansturing en bewaking van de follow-up van auditresultaten. Met het onderhoud en beheer door een onafhankelijke en kritische externe partij kunnen jouw medewerkers zich richten op hun eigen taken.

Het maakt voor ons geen verschil of je managementsysteem is opgezet door je eigen organisatie, met hulp van een externe partij of door Kader Group zelf.

Onze aanpak

Met het periodiek onderhoud en beheer verzorgen wij onder andere interne audits, directiebeoordelingen, de opvolging van verbeterende maatregelen en de begeleiding van externe audits. Normen worden (bij wijzigingen) door ons beheerd. Hiermee garanderen wij je een doeltreffend en effectief managementsysteem.

Om te voldoen aan specifieke normen kan een adviseur van Kader Group een aantal dagen per jaar bij jouw organisatie worden ingezet. Ook kunnen wij met onze eigen medewerkers functies tijdelijk voor je invullen.