Compliance met Kader

Kader biedt ook na certificering ondersteuning bij het voldoen aan wet- en regelgeving. En niet alleen na certificering, maar ook als je compliant wilt zijn en blijven aan de voor jouw organisatie geldende wet- en regelgeving. Voordelen van onze service:

  • Je hebt voldoende inzicht in de wet- en regelgeving op het gebied van arbo en milieu om te kunnen bepalen welke wijzigingen precies impact hebben op jouw organisatie;
  • Je kunt makkelijker jouw met trots behaalde certificering bijhouden in overeenstemming met de snel veranderende wet- en regelgeving;
  • Je wilt op een juiste, overzichtelijke en prettige manier kunnen aantonen dat je werkt in overeenstemming met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving;
  • Je wilt goed voorbereid klaarstaan bij bezoek van bevoegd gezag, zodat je bij een controle direct kunt aantonen dat je voldoet aan de wet- en regelgeving.

Dan is ‘Compliance met Kader’ iets voor jou. Met een combinatie van online tool Pharius, webinars en rapportages helpen we je vooruit. Je kiest zelf hoeveel tijd en kosten je investeert, want we bieden eenvoudige en uitgebreide mogelijkheden. Nieuwsgierig naar hoe je blijvend aan wet- en regelgeving voldoet? In het online webinar Compliance met Kader kun je een demo bekijken en leggen we uit wat de abonnementsvormen inhouden.

Wij begrijpen dat je het liefst zo efficiënt als mogelijk compliance bent en blijft. Met een oplossing die past bij je kennis, ervaring én jouw organisatie.

Onze aanpak

Kader biedt voor alle organisaties ondersteuning op het gebied van wet- en regelgeving, of je net gecertificeerd bent en moet voldoen aan de ISO eisen, bijvoorbeeld  ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001 of VCA, maar ook als je compliant wilt zijn en blijven aan de voor jouw organisatie geldende wet- en regelgeving. Dat doen we met drie verschillende vormen, een basis versie ‘roeiboot’ waarin je zelf de leidende rol hebt, de ‘zeilboot’ waarin Kader je meer ondersteuning biedt of de ‘catamaran’ waarbij wij je volledig ontzorgen. Over de drie opties en wat het precies inhoud lees je meer in de brochure.

Onze service

Wet- en regelgeving wordt in veel gevallen gezien als lastige materie en door CEO’s wereldwijd wordt over-regulatie gezien als een van de grootste bedreigingen (42% volgens de PwC 24th Annual Global CEO survey). Wij begrijpen dat je het liefst zo efficiënt als mogelijk compliance bent en blijft. Met een oplossing die past bij je kennis, ervaring én jouw organisatie.

Iedere organisatie heeft behoefte aan een andere vorm van ondersteuning. Waar jij misschien goed op de hoogte bent van de wet- en regelgeving, heeft een ander daar meer moeite mee. Daarom bieden we onze service aan in drie verschillende vormen aan. Zo is er altijd een oplossing waar jij je in kunt vinden, passend bij jouw kennis, ervaring en behoeften.