Compliance met Kader

Laten we bij het begin beginnen: Kader biedt ook na certificering ondersteuning bij het voldoen aan wet- en regelgeving. En niet alleen na certificering, maar ook als u compliant wilt zijn en blijven aan de voor uw organisatie geldende wet- en regelgeving. Herkent u zich in één of meer van de volgende situaties? 

  • U heeft onvoldoende inzicht in de wet- en regelgeving op het gebied van arbo en milieu om te kunnen bepalen welke wijzigingen precies impact hebben op uw organisatie; 
  • U heeft moeite om uw met trots behaalde certificering bij te houden in overeenstemming met de snel veranderende wet- en regelgeving; 
  • U wilt op een juiste, overzichtelijke en prettige manier kunnen aantonen dat u werkt in overeenstemming met de van toepassing zijnde wet- en regelgeving; 
  • U wilt goed voorbereid klaarstaan bij bezoek van bevoegd gezag, zodat u bij een controle direct kunt aantonen dat u voldoet aan de wet- en regelgeving.  

Dan is ‘Compliance met Kader’ iets voor u! Met een combinatie van online tool Pharius, webinars en rapportages helpen we u vooruit. U kiest zelf hoeveel tijd en kosten u investeert, want we bieden eenvoudige en uitgebreide mogelijkheden. Nieuwsgierig naar hoe u blijvend aan wet- en regelgeving voldoet? Download de brochure of meld u aan voor het gratis webinar ‘Compliance met Kader’ op 13 oktober 2021. 

Wij begrijpen dat u dat het liefst zo efficiënt als mogelijk compliance bent en blijft. Met een oplossing die past bij uw kennis, ervaring én uw organisatie.

Onze aanpak

De online software is geschikt voor u als u compliant wilt blijven aan de voor u geldende wet- en regelgeving. Daarnaast biedt het een uitstekende ondersteuning als u bijvoorbeeld ISO 14001, ISO 45001, ISO 50001 of VCA gecertificeerd bent.

Onze service

Iedereen heeft behoefte aan een andere vorm van ondersteuning. Waar u misschien goed op de hoogte bent van de wet- en regelgeving, heeft een ander daar meer moeite mee. Daarom bieden we onze service aan in drie verschillende vormen aan. Zo is er altijd een oplossing waar u zich in kunt vinden. En waar uw organisatie mee geholpen is.