Energie verbruik en besparingen

Elk bedrijf heeft te maken met energieverbruik. In meer of mindere mate, afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan kantoorgrootte, de hoeveelheid elektrische apparaten, verschillende soorten isolatie, maar ook een thuiswerkbeleid heeft invloed op je energieverbruik en kosten.

Kader Group helpt je energieverbruik in kaart te brengen en onderzoekt de mogelijkheden tot verduurzaming bij jouw bedrijf of instelling. Dat doen we bijvoorbeeld door begeleiding naar certificering, zoals ISO 50001 of door het uitvoeren van een Energie Audit (EED).

Heb je meer dan 250 fte in dienst? Dan is een EED energie audit verplicht. En heb je een jaaromzet hoger dan €50 miljoen en een jaarlijkse balanstotaal hoger dan €43 miljoen? Dan moet je elke vier jaar met een energie audit je energiestromen in kaart brengen. De audit geeft vervolgens inzicht in verschillende besparingsmogelijkheden. Kader Group helpt je met het uitvoeren van een EED audit en stelt een plan van aanpak voor je op om energie te besparen.