Congres Industriële Veiligheid 2022

Congres Industriële Veiligheid 2022

30 juni is het zo ver. De 18e editie van het volledig verzorgde congres Industriële Veiligheid. En Kader Group is er bij met een interessante lezing.

Tijdens het congres Industriële Veiligheid geven adviseurs Marcel de Munck en Dirk de Knecht een lezing waarin dieper wordt ingegaan op het integreren van duurzame bedrijfsvoering met jouw veiligheidsprogramma’s. Thema’s als maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid worden steeds belangrijker. We kijken hoe je deze thema’s borgt in de kernwaarden van jouw organisatie, in een integraal managementsysteem en tot slot in concreet gedrag. En we werpen een blik op de toekomst waarin we bekijken welke competenties op deze gebieden belangrijk gaan worden.

Naast Kader Group staan er natuurlijk nog veel meer interessante organisaties met boeiende lezingen op het programma. Ontdek ins en outs op het gebied van veiligheid binnen de industrie en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Meld je aan en kom naar onze lezing om 11:45 uur. Ook staan we als Kader Group voor je klaar op de beursvloer. We spreken je graag!

Direct aanmelden? Boek hier gelijk je ticket en mis niks van deze dag!
Boek je ticket
Bel mij
Vul hier jouw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.