Webinar: groei op de Veiligheidsladder door een actief cultuurprogramma!

Webinar: groei op de Veiligheidsladder door een actief cultuurprogramma!

Op donderdag 9 juli vindt deel 2 van het gratis webinar over de Veiligheidsladder plaatst. In dit verdiepende webinar gaan we in op de waarde van een actief cultuurprogramma voor groei op de Veiligheidsladder. Schrijf u direct in en doe kennis en inspiratie op en ontvang praktische handvatten om de veiligheidscultuur in uw organisatie te verbeteren aan de hand van de Veiligheidsladder.

Deel 1 van het webinar ging in op de meerwaarde van en de voorbereidingen en valkuilen bij certificering volgens de Veiligheidsladder. Heeft u dit webinar gemist of wilt u deze nog eens terugkijken? Bekijk hier deel 1 van het webinar.

Webinar Veiligheidsladder deel 2 – donderdag 9 juli 12.00 – 13.00 uur

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Van GAP-analyse naar cultuurprogramma: van start tot uitrol
  • Veranderkundige aanpak voor veiligheidscultuurveranderingen
  • Voorbeelden van interventies die werken én bijdragen aan groei op de veiligheidsladder

Marcel de Munck, senior consultant & trainer bij D&F Consulting zal de presentatie verzorgen. 
Gerd-Jan Frijters, senior consultant & trainer bij D&F Consulting en tevens schrijver van onder meer het boek Brainsafe 2.0 ® zal uw vragen tijdens het webinar via de chat beantwoorden.

Wilt u weten hoe een actief veiligheidscultuurprogramma kan bijdragen aan groei op de Veiligheidsladder? Schrijf u dan direct in voor het gratis webinar!
Direct inschrijven

Deel 3: Trede 5 op de Veiligheidsladder: een droom of werkelijkheid?

Wilt u weten hoe andere organisaties trede 5 op de Veiligheidsladder hebben behaald? Schrijf u hier alvast in voor deel 3 van het webinar met het thema ‘Trede 5 op de Veiligheidsladder: een droom of werkelijkheid?’ en volg op 25 augustus het laatste gratis webinar in deze reeks!

Kader en D&F Consulting

D&F Consulting B.V. is sinds 31 januari 2020 onderdeel van Kader. D&F is bij de NEN (beheerder Veiligheidsladder) aangesloten als erkend kennispartner (KP) voor het implementeren van de Veiligheidsladder.

Gezamenlijk bieden wij u tal van mogelijkheden om in haalbare stappen uw veiligheidscultuur te versterken. Wij helpen u graag bij de certificering Veiligheidsladder en het verder uitbouwen en verbeteren van de veiligheidscultuur in uw organisatie.

Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.
  • Kader gaat zorgvuldig om met de verwerking van uw gegevens. Lees onze privacyverklaring