Webinar ‘Hoe bereid je je voor op certificeren volgens de Veiligheidsladder’

Webinar ‘Hoe bereid je je voor op certificeren volgens de Veiligheidsladder’

Kader en D&F Consulting organiseren op 30 juni aanstaande een gratis webinar over de Veiligheidsladder. Tijdens dit webinar krijgt u meer inzicht in de meerwaarde van en de voorbereidingen en valkuilen bij certificering volgens de Veiligheidsladder. Wanneer u moet voldoen aan de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) en certificeren voor 1 januari 2021 een eis is, dan is het volgen van dit webinar een absolute aanrader!

Webinar Veiligheidsladder deel 1 – dinsdag 30 juni 16.00 – 17.00 uur

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Waarom certificeren en hoe bereid je je hierop voor?
    Door Gerd-Jan Frijters, Senior Consultant & trainer bij D&F Consulting en schrijver van onder meer het boek Brainsafe 2.0 ®
  • Valkuilen in het certificeringsproces
    Door auditor Taco Buissant des Amorie, Auditor bij NCI
Wilt u weten welke stappen u moet zetten voor certificering volgens de Veiligheidsladder? Schrijf u dan direct in voor het gratis webinar!
Direct inschrijven

Vervolg met verdiepende webinars

Het webinar op 30 juni aanstaande is de eerste uit de reeks van drie informatieve sessies over de Veiligheidsladder. Deze twee verdiepende webinars volgen binnenkort:

  • Groei op de Veiligheidsladder door een actief cultuurprogramma
  • Trede 5 op de Veiligheidsladder: droom of werkelijkheid

Aan u de keuze of u alleen deel 1 of ook één of beide verdiepende webinars over de Veiligheidsladder wilt volgen.

Kader en D&F Consulting

D&F Consulting B.V. is sinds 31 januari 2020 onderdeel van Kader. D&F is bij de NEN (beheerder Veiligheidsladder) aangesloten als erkend kennispartner (KP) voor het implementeren van de Veiligheidsladder.

Gezamenlijk bieden wij u tal van mogelijkheden om in haalbare stappen uw veiligheidscultuur te versterken. Wij helpen u graag bij de certificering Veiligheidsladder en het verder uitbouwen en verbeteren van de veiligheidscultuur in uw organisatie.

Bel mij
Vul hier uw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met u op.