Professioneel en betrouwbaar

Kader, bureau voor kwaliteitszorg b.v., biedt een integraal aanbod van certificeringstrajecten en opleidingen. Met Kader bent u verzekerd van een betrouwbare en professionele partner met ruim 25 jaar kennis en vakervaring op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO, en informatiebeveiliging.

Onze professionaliteit wordt bekrachtigd met diverse erkenningen, certificaten en aansluiting bij commissies. Voor het borgen en uitbreiden van onze kennis, ervaring en kwaliteit van dienstverlening, zijn wij de samenwerking aangegaan met diverse (kennis) partners en certificatie instellingen:

Approved partner certificatie instellingen

Kader is approved partner van een aantal gerenommeerde certificatie instellingen en heeft goede contacten met diverse andere certificerende instellingen. Hierdoor zijn wij in staat het moment van certificatie veelal te bespoedigen en te bevorderen. De officiële erkenning door onafhankelijke certificatie instellingen onderstreept onze kwaliteit van dienstverlening en toont aan dat u verzekerd bent van een betrouwbare partij met ruime kennis en ervaring in het opzetten en implementeren van managementsystemen en een succesvolle begeleiding naar certificatie.

ISO 9001:2015 certificering

Kader is ISO 9001:2015 gecertificeerd. Met dit certificaat maken wij aantoonbaar dat wij in staat zijn processen, producten en diensten continu te verbeteren en zorg dragen voor een optimale klanttevredenheid.

Lid NEN normcommissie

Kader is lid van de NEN normcommissie voor ISO 19011 Richtlijnen voor het uitvoeren van Audits. Met het lidmaatschap heeft Kader direct invloed op internationale standaarden, daar waar het gaat om het uitvoeren van interne audits en externe audits. Naast de normcommissie ISO 19011 is Kader ook vertegenwoordigd in het Platform managementsystemen.

Certified Machinery Safety Expert

Kader is in het bezit van een wereldwijd erkende kwalificatie op het gebied van machineveiligheid. Onze specialisten hebben een wereldwijde CMSE® erkenning: zij zijn Certified Machinery Safety Experts. Hiermee bent u verzekerd van expertise en overzicht voor de lange termijn op het gebied van machineveiligheid. Een goede kennis van relevante voorschriften en normen en de toepassing daarvan bij engineering, bouw, onderhoud en bedrijfsvoering van machines zijn aanwezig.

Hobéon SKO

Kader heeft Hobéon SKO toegelaten opleidingen. Dit betekent dat deelnemers met een diploma Middelbare Veiligheidskunde of Hogere Veiligheidskunde gebruik kunnen maken van de certificeringsregeling. Wanneer ze voldoen aan de overige certificeringseisen, dan komen zij in aanmerking voor het persoonscertificaat.

Uitbreiding met D&F Group en Smile

Per 31 januari 2020 is D&F Group onderdeel van Kader. D&F Group is een expertisebureau op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur. Zij bieden ondersteuning aan bedrijven en vakgenoten door middel van advies, coaching en opleidingen. De dienstverlening van Kader en D&F liggen in elkaars verlengde, waardoor wij onze opdrachtgevers vanuit een ‘one stop shop’ kunnen bedienen.

Per augustus 2020 is Smile Software B.V. onderdeel van Kader. Smile ontwikkelt online software binnen de thema’s Governance, Risk & Compliance, Privacy & Informatiebeveiliging en Kwaliteit & Veiligheid. Het homemade softwareplatform van Smile ondersteunt de borging en verbetering van processen en activiteiten op deze gebieden en sluit goed aan bij de dienstverlening van Kader. Met deze uitbreiding kunnen onze opdrachtgevers volledig ontzorgd worden: van initiële advisering en implementatie naar continue borging en verbetering van kwaliteit middels de software oplossing van Smile.

ZBC Consultants

Kader heeft haar krachten gebundeld met ZBC. Al langere tijd kregen zowel ZBC als wij in toenemende mate vraag voor ondersteuning bij het aantoonbaar (blijven) voldoen aan normen, wet- en regelgeving rond informatiebeveiliging. Door deze samenwerking kunnen alle opdrachtgevers breder en efficiënter worden ondersteund bij vraagstukken rond bijvoorbeeld de AVG, ISO 27001, NEN 7510, ISAE 3402  en privacy.

AAB Training & Opleiding

Kader heeft een structurele samenwerking met AAB Training & Opleiding. AAB verzorgt praktische trainingen op het gebied van veiligheid, arbo, milieu, management en communicatie. Zij richt zich met name op medewerkers van gemeenten, waterschappen, uitzendbureaus, hoveniers en sociale werkvoorziening. Deze trainingen sluiten goed aan op ons opleidingsaanbod, waardoor we de markt nog beter kunnen bedienen.

SGS Search

Kader werkt samen met SGS Search om opdrachtgevers een breder pakket van diensten aan te kunnen bieden. SGS Search is een inspectiebureau voor de (duurzaam) gebouwde omgeving en heeft veel kennis op het gebied van asbest, asbestinspecties, onderzoek en asbestopleidingen. Deze kennis sluit aan op onze eigen expertise op het gebied van energiemanagement, EED energie audits, ISO 50001 en EP en energie opleidingen.

Bel mij
Vul hier jouw gegevens in en wij nemen telefonisch contact met je op.