Normen voor voedselveiligheid
Om vorm en inhoud te geven aan het voedselveiligheidssysteem, en te voldoen aan de wettelijk eisen op het gebied van voedselveiligheid, kan gewerkt worden volgens diverse nationale en internationale normen, waaronder HACCP, ISO 22000, FSSC 22000, IFS Food, IFS logistics, BRC food, BRC IoP en globalgap. De normen bieden een overzicht van voorwaarden die gesteld worden aan de voedselveiligheid en bieden de organisatie handvatten om de kwaliteit van voedselveiligheid te borgen.
Voedselveiligheidssysteem
Kader ondersteunt organisaties bij de opzet, de implementatie en het beheer van het voedselveiligheidssysteem. Daarnaast begeleidt Kader u in 5 praktische stappen naar het voedselveiligheid certificaat. Kader brengt deskundigheid in op uiteenlopende, gerelateerde vakgebieden en draagt zodoende bij aan een integrale aanpak. Aantoonbare voedselveiligheid, verminderde risico’s en aansprakelijkheid, en optimalisatie van het bedrijfsresultaat zijn daarvan tastbare resultaten.