Versterken van veiligheidscultuur

Heb je behoefte aan een goed advies bij de samenstelling van een veiligheidscultuurprogramma voor jouw organisatie? Wil je graag starten met een veiligheidscultuuronderzoek om te meten waar de organisatie behoefte aan heeft? Ons Safety Culture team is gespecialiseerd in cultuuronderzoeken, het vergroten van veiligheidsbewustzijn, het opzetten van veiligheidscampagnes en het faciliteren van safety games.

Bekijk hieronder verschillende mogelijkheden om de veiligheidscultuur in jouw organisatie te onderzoeken en in kaart te brengen, het veiligheidsbewustzijn te vergroten en/of jouw veiligheidsprogramma te borgen.

Heb je nog goed beeld van de huidige veiligheidscultuur? Dan starten we met het veiligheids-cultuuronderzoek.

Onze aanpak

Ons Safety Culture team bied je expertise op het gebied van veiligheidskunde, veranderkunde en gedragspsychologie. We ondersteunen je bij het versterken van de veiligheidscultuur in jouw organisatie. Samen voeren we een veiligheidscultuuronderzoek met je uit en bekijken wij welke aanpak en uitvoering het beste bij jouw organisatie én situatie past om te komen tot een krachtig, uitdagend en interactief veiligheidscultuurprogramma. Dit alles om een sterke veiligheidscultuur te creëren die door jouw gehele organisatie wordt gedragen en uitgedragen.